- -3,00 €


Garancija 100% provjerenih i sigurnih originalnih proizvoda sa dugim rokom trajanja.
Do 39,99 € (301,30 kn) dostava iznosi: 4 € (30,14 kn)
Dostava u roku 1-2 radna dana GLS kurirskom službom
Putem e-maila: info@naturashop.com.hr
Pouzećem(kod preuzimanja), Virman(uplata na račun) i kartično plaćanje(MasterCard, Maestro i Visa).
Vitamin A je derivat karotena koji pripada skupini karotenoida. Riječ je o sastojku koji se klasificira kao vitamin topiv u mastima, a nalazi se u proizvodima kao što su iznutrice, mlijeko i mliječni proizvodi, mrkva, slatki krumpir, bundeva i breskve.
Vitamin D - skupina organskih kemijskih spojeva, klasificiranih kao vitamini topivi u mastima. To su spojevi sa strukturom od četiri prstena i bočnim lancem, koji se međusobno razlikuju po jednoj metilnoj skupini i podrijetlu.
Vitamin E je skupina organskih kemijskih spojeva klasificiranih kao vitamini topivi u mastima. Prehrambeni izvori vitamina E uključuju biljna ulja, kao i orašaste plodove i klice sjemenki žitarica.
Vitamin C je organski kemijski spoj koji je topiv u vodi. Prirodno se nalazi u hrani, prvenstveno u svježem povrću i voću. Askorbinska kiselina se može naći, uključujući, u aceroli, narančama, kelju, prokulicama i korabici.
Pantotenska kiselina - vitamin B5 - vitamin B, koji je tvar topiva u vodi. Najboljim izvorima spoja smatraju se meso i iznutrice, kao i proizvodi od cjelovitih žitarica, suhe mahunarke i jaja.
Vitamin B6 - piridoksin - komponenta topiva u vodi, spada u vitamine B skupine. Spoj se prvenstveno može naći u proizvodima od cjelovitog zrna žitarica, kao iu iznutricama i suhim mahunarkama.
Biotin - vitamin B7 ili vitamin H - spoj topiv u vodi spada u vitamine B skupine, a nalazi se u iznutricama, ribi, kao i orašastim plodovima i sjemenkama.
Folna kiselina - vitamin B9 - vitamin B skupine topiv u vodi, čiji je izvor tamnozeleno povrće poput kelja, prokulice ili peršina, te suhe mahunarke, proizvodi od žitarica i iznutrice.
Vitamin B12 , koji se naziva i kobalamin ili crveni vitamin, je vitamin B topiv u vodi koji se prirodno nalazi u proizvodima životinjskog podrijetla - spoj se može naći u mesu, mlijeku i mliječnim proizvodima te u ribi i plodovima mora.
Jod - kemijski element sa simbolom I. Mineral koji se u tijelu prvenstveno javlja u štitnjači. Izvor spoja uglavnom je jodirana kuhinjska sol, iako se element također može naći u ribi, plodovima mora i mliječnim proizvodima.
Cink - kemijski element sa simbolom Zn. To je mineral koji se može naći u crvenom mesu, peradi, suhim mahunarkama, orašastim plodovima i žitaricama od cjelovitog zrna.
Glukozni sirup, šećer, voda, sredstvo za želiranje: pektin; premiks vitamina i minerala (retinil acetat, ergokalciferol, DL-alfa tokoferil acetat, L-askorbinska kiselina, kalcijev D-pantotenat, piridoksin hidroklorid, D-biotin, pteroilmonoglutaminska kiselina, cijanokobalamin, kalijev jodid, cink citrat, maltodekstrin), kiselina: limunska kiselina; prirodne arome, regulator kiselosti: natrijevi citrati; sredstvo za glaziranje: karnauba vosak; kokosovo ulje, bojilo: antocijani.
Proizvod može sadržavati mlijeko (uključujući laktozu), soju, kikiriki, druge orašaste plodove, sjemenke sezama, žitarice koje sadrže gluten, jaja, rakove, ribu.
Aktivni sastojci | Po porciji | % RWS* |
---|---|---|
vitamin A | 315 µg | 39% |
Vitamin D | 5 µg | 100% |
Vitamin E | 5,5 mg | 46% |
Vitamin C | 20 mg | 25% |
Pantotenska kiselina | 5,2 mg | 87% |
Vitamin B6 | 2 mg | 143% |
Biotin | 2500 µg | 5000% |
Folna kiselina | 260 µg | 130% |
Vitamin B12 | 6 µg | 240% |
Jod | 42 µg | 28% |
Cink | 2,7 mg | 27% |
*RI - Referentni unos
Konzumirajte 1 porciju (1 gumu) dnevno, nakon obroka. Prije gutanja temeljito sažvakati. Proizvod je namijenjen odraslim osobama.
Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Dodatak prehrani ne smije se koristiti kao nadomjestak (zamjena) za raznoliku prehranu. Preporuča se uravnotežena prehrana i zdrav način života. Ne konzumirajte ako ste alergični na neki od sastojaka proizvoda. Proizvod ne smiju koristiti djeca, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata male djece.
Čuvati na temperaturi od 15-25°C u zatvorenoj ambalaži, na suhom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti.